VRIENDEN

Echte vrienden. Niemand kan zonder. Ook het Lampegats Gemengd MannenKoor niet. Daarom willen we jou graag verwelkomen als Vriend! Wij doen er alles aan om die vriendschap te beantwoorden. Vrienden zijn altijd razendsnel op de hoogte van het laatste nieuws van alle activiteiten van het Lampegats Gemengd MannenKoor, zoals Ameezing Eindhoven en Musical Carnavalx. Daarnaast wordt je uitgenodigd voor de speciale Vrienden-repetities, waar je alvast kan genieten van de sfeer van Ameezing of de Musical.

Ook krijg je als Vriend van het LGMK de mogelijkheid om erg vroeg kaarten te kopen voor jouw favoriete vak tijdens Musical Carnavalx. Tijdens Ameezing ligt er altijd een boekje en lampje voor je klaar. Je hoeft dus niet meer te haasten om op tijd te zijn! Tenslotte is er voor een Vriend per jaar de mogelijkheid voor een Meet&Greet met de personages van Musical Carnavalx tijdens het Kaartenophaalfestijn in het Stadspaviljoen!

Dit alles heb je al voor maar €10 per jaar. Daarnaast ontvang je bij aanmelden de unieke LGMK-Vrienden-gadget. Schrijf je hier in als Vriend!

Tot ziens op een van onze Vrienden-activiteiten!